Samen helpen we jou verder

Het is voor ons belangrijk dat jij doet waar je goed in bent. Daarom is er binnen het bedrijf één centraal aanspreekpunt per team en dat is de Fieldmanager. Hij/zij ontzorgt je en kun je terecht voor al je vragen omtrent personeelszaken, facilitaire behoefte, persoonlijke ontwikkeling of allerhande zaken die eraan bij kunnen dragen om jouw werktevredenheid te optimaliseren.

Je bent niet alleen

Samen met ruim 50 andere collega´s maak jij van Developers.nl een succes. Ook al werk je aan een toffe opdracht op locatie bij de klant, dan nog maak jij onderdeel uit van een team waarbij er waarde wordt gehecht aan het delen van kennis en het leren van elkaar. Middels interne communicatiemiddelen heb je dagelijks contact met jouw team en voor zeer specialistische vraagstukken staat de Kennisambassadeur altijd voor je klaar.

Zoek je grenzen op

Het is voor ons belangrijk dat jij jezelf blijft uitdagen en op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen binnen jouw expertisegebied. Developers.nl ondersteunt jou hierbij met maandelijkse TechNights, maar ook kun je met jouw team naar (buitenlandse) conferenties zoals bijvoorbeeld DutchPHP, SymfonyCon of bijvoorbeeld DevOps Days. Hierdoor blijft jouw kennis actueel en groei jij ook als persoon. Ons jaarlijkse personeelsuitje is letterlijk én figuurlijk grensverleggend. We nemen jou en jouw partner mee op reis naar een mooie en leuke Europese bestemming. Na eerdere uitstapjes naar Florence, Valencia en Barcelona hebben we onlangs een geweldige stedentrip naar Warschau meegemaakt. De bestemming van 2022 voorspelt veel goeds maar houden we nog even geheim...

Toffe opdrachten

Wij weten als geen ander de leukste en interessantste opdrachten aan te bieden waarin jij je (nog) verder in kunt ontwikkelen. Denk aan MKB-bedrijven, start-ups en uitdagende opdrachten bij MijnOverheid, hardware.info of bijvoorbeeld bij de ING. We doen er alles aan om een opdracht aan te bieden die aansluit bij jouw interessegebieden en bij klanten die in een branche werken die jij aantrekkelijk vindt.

En niet te vergeten

Wat betreft arbeidsvoorwaarden proberen we je bij Developers.nl het beste te bieden. Wij werken immers ook alleen met de beste mensen die wij graag tevreden houden. Regelmatig evalueren wij de arbeidsvoorwaarden van onze medewerkers om te zorgen dat deze concurrerend zijn en blijven. Zie je toch liever een ander pakket aan arbeidsvoorwaarden? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw wensen!