Onze expertise

Developers.nl is verdeeld in vier kenniscellen; PHP, Frontend, Java en Python. Elke kenniscel heeft een Fieldmanager en een Kennisambassadeur. De Fieldmanager is jouw centrale aanspreekpunt en de kennisambassadeur ondersteunt jou als developer bij je technische vraagstukken en geeft samen met jou richting aan je carrièrepad. Elke kenniscel bestaat uit tien á twintig developers die gespecialiseerd zijn in onder andere PHP, Frontend maar ook bijvoorbeeld in DevOps en .NET. Door deze verschillende specialismes kun je een behoorlijke schat aan kennis aanboren en sta je er nooit alleen voor.

PHP

Het team bestaat uit meer dan 15 developers die veel ervaring hebben richting PHP en graag de Backend op orde hebben. Ze zijn gedreven en helpen elkaar graag verder als ze op een opdracht vastlopen. Zo sta je er dus nooit alleen voor! Jasper, onze kennisambassadeur vertelt je hier graag meer over.

PHP
Let's meet!
- Field / Talent manager

Wil je meer weten over hoe wij werken bij Developers.nl? Dan kom ik graag in contact met je! Ik ben te bereiken via onderstaande mogelijkheden.

- Kennisambassadeur PHP

PHP is een van de meest populaire programmeertalen voor web back-end systemen; ongeveer 80 procent van het web draait erop. Tegelijk heeft de taal een vrij slechte reputatie. Er wordt gezegd dat het niet veilig, langzaam en beperkt is, en dat er slecht in geprogrammeerd wordt. Dit lijkt vreemd, maar is goed te verklaren. PHP is een taal met een hele lage drempel om te leren. Daar is het van origine voor opgezet: tot PHP3 was PHP ook nog een afkorting voor “Personal Home Page”: de ambitie was...

Frontend

Ons team van zo’n 15 collega’s hebben ontzettend veel ervaring binnen de complete Javascript wereld. Maar ook op backend gebied staan zij hun mannetje gezien de brede discipline binnen het development team. Om al deze razendsnelle ontwikkelingen op te volgen doen we verschillende leuke dingen met elkaar. Remco vertelt er graag meer over.

Frontend
Let's meet!
- Field / Talent manager

Graag vertel ik je meer over onze toffe collega’s & opdrachtgevers. Schroom dan ook niet om contact op te nemen!

- Frontend Kennisambassadeur

Frontend is misschien wel de meest brede discipline binnen het development-team. Aan de ene kant kun je verantwoordelijk zijn voor het juist vertalen van de UX- en visual designs naar een werkende applicatie. Terwijl je aan de andere kant kunt ontwikkelen op een van de vele frameworks en libraries die javascript rijk is. Javascript is natuurlijk al jaren bezig met een razendsnelle ontwikkeling, libraries en technieken schieten als paddestoelen uit de grond en je moet goed je best...

Java

In dit team van Java professionals is vooral techniek de verbindende factor. Brainstormsessies over hoe je software beter en slimmer kunt maken is hun passie. Conferenties bezoeken om kennis uit te breiden hoort daar natuurlijk ook bij. Wil je hier meer over weten, dan licht Christa dit graag hieronder toe.

Java
Let's meet!
- Manager / HR

Benieuwd geworden naar onze projecten en met welke technieken wij werken? Dan vertel ik je hier graag meer over!

- Java Kennisambassadeur

Onze java developers werken aan een zeer gevarieerde set van opdrachten bij grote en kleine klanten. Zowel bij de overheid (bv ministeries, UWV, KvK) als bij het MKB(QBuzz, Caiway). Wij focussen ons met name op inzet in de Randstad en aangrenzende provincies. Onze developers hebben medior and senior fullstack ervaring in verschillende frameworks, waaronder Spring, Hibernate en Oracle. We stimuleren en faciliteren Agile, Scrum en DevOps invulling van onze opdrachten...

Python

Python is uitgegroeid tot een van de populairste talen in het huidige technische landschap, vooral als je een product snel op de markt wilt brengen of trending-oplossingen wilt gebruiken. Dat is niet alleen de mening van ons team, maar ook van giganten als Youtube, Google, Instagram en Netflix. Jelle vertelt je hier graag meer over.

Python
Let's meet!
- Manager / HR

Nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze en uitdagingen? Dan kom ik graag met je in contact!

- Python

Python is een multipurpose taal en dat zien we terug in de diversiteit van de opdrachten die onze developers doen voor onze klanten. We bouwen websites, REST API’s en automatiseren DevOps scripts. Dit doen we zowel voor kleine MKB bedrijven als grote financiële instellingen. Hierbij maken we gebruik van bekende Python frameworks als Django en Flask. Vaak opereren we op het snijvlak van development en operations en we werken vaak met platforms als AWS, Azure en Google Cloud. Voor een grote...