Java

Christa Falk
Christa Falk
Java Kennisambassadeur

Onze java developers werken aan een zeer gevarieerde set van opdrachten bij grote en kleine klanten. Zowel bij de overheid (bv ministeries, UWV, KvK) als bij het MKB(QBuzz, Caiway). Wij focussen ons met name op inzet in de Randstad en aangrenzende provincies. Onze developers hebben medior and senior fullstack ervaring in verschillende frameworks, waaronder Spring, Hibernate en Oracle.

We stimuleren en faciliteren Agile, Scrum en DevOps invulling van onze opdrachten, d.w.z. dat onze developers niet alleen ervaring hebben maar ook een voorkeur voor deze technieken. We zien als team de voordelen van continuous delivery & integration van hun code naar productie, en het nut van nauwe samenwerking met de business en operations. Bij developers.nl stimuleren wij continue bijscholing en certificatie, zowel klassikaal als remote e-learning. Zeker wanneer je op de bank zit hoef je je niet te vervelen!

Samira Ibirane
Samira Ibirane - Manager / HR
Geïnteresseerd om ons team te komen versterken met je kennis en ervaring? Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel contact met mij op!